Sein blogger

Hei nå er eg litt seint oppe men det er fordi eg har sett Farmen. Og så glede eg meg til i morra skal vere med Maria heim;)
Amalie

 

 

2 kommentarer

anonym

18.10.2012 kl.18:13

er du liksom 12år? de e litt sånn teit og sitte berre i tube-bh.

ser ut som du prøver og være sjukt deilig! du var kjempe alvorlig på dessa bilde. ikkje akkurat at de hjelper med og få fleire lesere og kommentarer..

btw.. bloggen deres suuger! heilt serr ass!!!!! sjønne ikke a jeg gidder og gå inn på den nr de finst so mangen andre bra e blogga.

Bekymra bloggar

19.10.2012 kl.11:48

Med tanke på di eiga sikkerheit vil eg verkeleg råde deg til å slette desse bileta frå bloggen, du veit aldri kva som kan skje. Eg trur foreldra dine er einige.

Skriv en ny kommentar

Anna og Amalie

Anna og Amalie

12, Førde

Vi er to jenter som heter Anna og Amalie. Vi elsker fotball, trampoline, foto, blogging osv.. Vi bor i Førde og er 12 år. Går siste året på barneskolen. Anna: Eg er ei jente på 12 år som elsker fotball, turn, musikk osv. Eg har 2 søsken, lillesøster og storebror. Har også en katt som heiter Mia. Amalie: Eg er ei jente på snart 12 år. Eg elsker fotball,dans,musikk,venner,osv... Har også lillesøster og storebror. Ønske meg ein hund. Facebooksiden: http://www.facebook.com/Bflovebloggno

Kategorier

Arkiv

hits