Hei

No er eg heime og vi passe hund jippi! Ho heite Une og ho er ein Japansk spisshund. Ho er kvit i pelsen og er dritt søt, eg kunne spist ho opp. ( ironi).

Eg kjede meg no fordi eg ikkje har nokon og vere med eller noke eller eg har jo godt tur med Une, Tassen (nabo hunden), Sara og Emilia.  Det var litt regn ute så Une måtte ha på seg den søtaste regnfrakken. Eg sto opp kvart over 11 i dag og då hørte eg høg bjeffing. Eg har enda ikkje pakka ut i frå beggen frå Balestrand så eg har nesten ikkje noko og gå med. I morra er det ein mandag og eg trur eg skal vere med Linnea i morra.  Ellers er eg ledig resten av veka så vist nokon vill vere med meg då så er det berre  og ringe. I dag har jo eg ikkje rokke og kle på meg ordentleg så eg går berre med umbro bukse, tubetopp og ein hettegenser. Hihi ikkje akoratt det finaste og gå med men det er deilig og gå med det. Bortsett frå at tubetoppen sig ned heile tida. 

Amalie<3

Kva gjere dokke i dag?


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anna og Amalie

Anna og Amalie

12, Førde

Vi er to jenter som heter Anna og Amalie. Vi elsker fotball, trampoline, foto, blogging osv.. Vi bor i Førde og er 12 år. Går siste året på barneskolen. Anna: Eg er ei jente på 12 år som elsker fotball, turn, musikk osv. Eg har 2 søsken, lillesøster og storebror. Har også en katt som heiter Mia. Amalie: Eg er ei jente på snart 12 år. Eg elsker fotball,dans,musikk,venner,osv... Har også lillesøster og storebror. Ønske meg ein hund. Facebooksiden: http://www.facebook.com/Bflovebloggno

Kategorier

Arkiv

hits