HEIME FRA BALESTRAND

HEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!

No er eg heime fra Balestrand, det var DRIIIIIiTGØY!!!!!! Vi fiska, dro garn, dro djupvasslinje, var på disco og MAAASSE MEIR! ?? Det var skita gøy, sann som Amalie pleier å seie;)

Eg budde på rom med Amalie, Jenny, Ingrid og Synneva. Synneva reiste etter andre dagen så vi blei 4 då. Vi budde i eit hus bak hotellet/leiren dei andre budde på fordi det ikkje var nok plass. Vi fekk jo store rom, og vi hadde jo eit naborom så det var ganske greit;) Vi var også oppe på idrettsbana og gjekk natursti, klatra, skaut med pil og boge og gjekk bygdetur:) Dei dagane vi var nede på brygga var vi ofte ute i båt og gjorde forskjellige ting. Vi fiska vanlig berre en gong faktisk! Vi er på gruppe med dei man ligger på gruppe med så eg er det eg og, og når vi henta garnet til gruppa vår hadde vi fått ein pigghå som var over 1 meter! Pigghå er ein liten hai. (Bilde HER ) Det var 3 andre grupper som fekk og, men dei var mykje mindre og døde fort. Vår lever fortsatt! Vi fekk også kjempegod mat og etter middag skreiv vi alltid logg om ka vi hadde gjort den dagen med vår beste, kulaste, sportyaste, flinkaste, morsomaste lærer, Stig ♥♥ Det skjedde ganske masse i Balestrand og det var veldig mange som spurte folk om å bli ilag, men eg holdt meg singel!!! Discoen om kvelden var kjempekul! Gjett om eg kjem til å savne å bli vekt halv åtte om morningen, rydde rommet for rominspeksjon og kle på meg masse kle for å reise ut på sjøen ♥ Neida, berre tulla, DET VAR SJUUUUUUUUUUUUUUUKT GØY!!!!!!!!!!!!!! ♥♥ Savner det skikkelig!

TIL DOKKE SOM IKKJE HAR VERT PÅ LEIR DER OG SKAL, GLEEED DOKKE!
F.v Linnea, Amalie, Maria, Guro

Bussen med Nora :)

SWEEEEEEEEEEEET

STIG ♥

Lysbildeframvisning om Balestrand

:PRommet;)

:)

410.JPG

Stig, hehe :)


Var så stygg på det bildet, men måtte berre vise klatring

LYSBILDE-FRAMSYNING FINNN DU HER!!! MASSE BILDER ♥♥

http://slatten.no/index.php?artID=1597&navB=1

KJEMPEGØY!!

 

NRK VAR I BALESTRAND OG FILMA OSS TIL TV, SJÅ DET PÅ NETT-TV HER!!!!!!! ♥

http://tv.nrk.no/serie/distriktsnyheter-vestlandsrevyen/dkho99100212/02-10-2012#t=11m16s

 

 

MASSE KOS OG KLEM I FRA ANNA SOM SAVNER BALESTRAND VELDIG! ♥

 

 

ANNA:**

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anna og Amalie

Anna og Amalie

12, Førde

Vi er to jenter som heter Anna og Amalie. Vi elsker fotball, trampoline, foto, blogging osv.. Vi bor i Førde og er 12 år. Går siste året på barneskolen. Anna: Eg er ei jente på 12 år som elsker fotball, turn, musikk osv. Eg har 2 søsken, lillesøster og storebror. Har også en katt som heiter Mia. Amalie: Eg er ei jente på snart 12 år. Eg elsker fotball,dans,musikk,venner,osv... Har også lillesøster og storebror. Ønske meg ein hund. Facebooksiden: http://www.facebook.com/Bflovebloggno

Kategorier

Arkiv

hits