Neste veke

Hei

No sitte eg berre og kjede meg, men på mandag skal vi reise til Balestand på leir. Det blir kjempe gøy lure veldig på kven eg må ligge med. Men eg vill ikkje sitte 2 tima i buss :P 

Vi skal ha discotek kvar dag og digg mat kvar dag og det blir skita gøy. Har snart pakka feridg men er ikkje heilt DONE!.

Ellers i dag har eg vore nede i sentrum og handla ting eg trenge til leiren. 

Eg kjøpte:

  • Ny kose bukse.
  • Nye joggesko.
  • Ny langarma kvit genser.
  • Ny varm og deilig lue.

Eg trur i vertfall det var alt. Og eg og Rakel har gjort noko veldig gøy i dag. Vi hr laga kver sin bruker på www.movistarplanet.no. Og dei bruke vi berre og kødde oss på.

Min er ein gutt og heite Justin Bieber 17314.

Rakel sin heite Selena27<3<3 og den er jente. Så vist du vill bli venn med oss berre spørr. :*:P:);):DXD.

I morra trur eg at eg skal pkke litt meir til leir vist ikkje eg blir ferdig i kveld. Og kansje vere med Rakel, ve vere me dæ Rækel!

Amalie <3

Kva har dokke gjort i dag? luræ på kva du gjore på i dæg !


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anna og Amalie

Anna og Amalie

12, Førde

Vi er to jenter som heter Anna og Amalie. Vi elsker fotball, trampoline, foto, blogging osv.. Vi bor i Førde og er 12 år. Går siste året på barneskolen. Anna: Eg er ei jente på 12 år som elsker fotball, turn, musikk osv. Eg har 2 søsken, lillesøster og storebror. Har også en katt som heiter Mia. Amalie: Eg er ei jente på snart 12 år. Eg elsker fotball,dans,musikk,venner,osv... Har også lillesøster og storebror. Ønske meg ein hund. Facebooksiden: http://www.facebook.com/Bflovebloggno

Kategorier

Arkiv

hits